EPA/Filip Singer

Šezdesetogodišnji Nemac iz Magdeburga je osumnjičen da je od leta prošle godine u više centara za vakcinaciju primio čak 87 vakcina, kao i da je falsifikovao pasoše o vakcinaciji i prodavao ih drugim licima.

Nemačka policija pokrenula je istragu protiv muškarca iz Magdeburga zbog nelegalnog izdavanja potvrda o vakcinaciji i falsifikovanja dokumenata.

Njega su prepoznali u centru za vakcinaciju u Ajlenburgu početkom marta, kada je ponovo hteo da primi novu dozu.

– Bilo je nejasnoća, jer je prethodnog dana već bio na vakcinaciji na istom mestu – saopštila je policija.

Kod njega su pronađeni prazni pasoši za vakcinaciju, kao i njegov zdravstveni karton.

Prvi put on je upao u oči u centru za vakcinaciju u Drezdenu, gde su posumnjali u njega i informisali druge centre za vakcinaciju.

On se uvek predstavljao pravim imenom i podacima, što se vidi iz sistema, prema kojem je dobio 87 vakcina protiv koronavirusa i to različitih proizvođača.

Prema pisanju Fraje presea, ovaj rekorder u vakcinaciji primao je pojedinim danima do tri vakcine. Pritom je uvek pokazivao prazan pasoš o vakcinaciji.

Spoljnu stranu pravog pasoša o vakcinaciji, on je svaki put menjao, kako bi dobio ispravne podatke o primljenoj dozi, a taj pasoš dalje prodavao.

Nedavno su mediji objavili i da je jedan Slovenac iz istih razloga primio 23 doze vakcine protiv kovida.

1 COMMENT

  1. Mozeli neko pametan onda da postavi proizvodjacima vakcina ,doktorima u svetu i politicarima sta je uopste u toj vakcini kisela voda ili obicna bilo sta drugo covek bi nakon toliko primljenih podlegao

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here