Nemačka: Albanac pred decom ubio ženu

0

Prema informacijama policije i lokalnih medija, bračne trzavice Albanca i Nemice trajale su duže vreme, a kulminirale su kada je Nemica rekla da želi razvod od supruga i starateljstvo nad decom, sa čim 42-godišnja Albanac nije mogao da se pomiri.

 

Osumnjičeni 42-godišnjak, otac dvoje dece od devet i pet godina, u nedelju ujutro je sa više uboda nožem usmrtio suprugu, a posle zločina je telefonom pozvao taštu, koja živi u okolini Traunštajna, i rekao joj da joj je ubio ćerku. Ubrzo je na mesto zločina stigla i policija koja je ubicu sprovela u policijsku stanicu u Regenštaufu.

Nemački mediji pišu da su se, u momentu ubistva, u kući nalazila i deca, ali zasad se još ne zna šta su od krvave porodične drame videla i čula. Posle zločina i privođenja ubice, jedan porodični poznanik decu je odvezao kod babe u okolinu Traunštajna.

Inače, prve informacije o ovom zločinu govorile su da je ubica možda poreklom Srbin, ali ubrzo je na regionalnoj televiziji objavljeno da je reč o kosovskom Albancu, vlasniku manje građevinske firme. Takođe, svi koji su gledali prilog bili su u mogućnosti da na porodičnoj kući ubice vide albansku zastavu veličine dva metra!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here