KFOR
Pripadnici Kfor na Kosovu

U narednim nedeljama na Kosovo će stići dodatni pešadijski kontingent iz redova nemačkih oružanih snaga Bundesver kako bi pojačao mirovnu misiju Kfora, prenosi “Albanijan post”.

“Misija Kfora na Kosovu deluje već 25 godina. Ovo je najduži angažman Bundesvera u inostranstvu. U narednim nedeljama, nemački kontingent će biti pojačan pešadijskim bataljonom. Bezbednosna situacija u zemlji ostaje nestabilna”, objavio je u ponedeljak nemački časopis za bezbednosnu politiku.

NATO je povećao broj vojnika na Kosovu zbog nestabilne situacije i dešavanja u Zvečanu i Banjskoj, pa je tako na Kosovo došlo oko 1.000 dodatnih vojnika pod komandom Kfora.

3 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here