Ako ste se zapitali zašto nemate sreće u ljubavi i zašto nikako da dođe onaj pravi ili prava, možda se odgovor krije u vašem horoskopskom znaku, temperamentu i karakteru koji vas zbog njega prati.

Ovan
Ovan je sklon čestim promenama raspoloženja i poznat je po kratkom fitilju te je zbog toga  gotovo nemoguće završiti bilo kakvu raspravu sa njim. Umesto da pokuša da reši stvari sa partnerom, radije će ga neko vreme ignorisati. Ovo nije uvek najbolji način i samo može da pogorša odnose u vezi. Ovnovi su takođe poznati kao vođe i mogu da postanu agresivni ako primete da više nisu na vrhu piramide.

Bik
Ovaj znak ne pristaje na kompromise, čak i kada nije u pravu. Radije bi stajao u mestu nego pomislio da u vezi postoje određeni problemi koje je potrebno rešavati. Mrze osećaj nesigurnosti i zbog toga raskid sa njima može biti pravi pakao. Ako počnete da pravite određene promene bez njihovog učešća, postoji šansa da se će samo isključiti i nestati iz veze jer će smatrati da niste dovoljno posvećeni odnosu kao oni i da ih ignorišete.

Blizanci
Zbog svoje nestalnosti, ponekad je jako teško predvidjeti slijedeći potez ovog znaka. Veoma teško donose odluke, posebno ako su vremenski ograničene. Ako im priredite veliku životnu promenu bez prethodne konsultacije, vrlo lako može da se desi da ostanete sami. Blizanci mrze rutinu i vrlo lako im stvari mogu postati dosadne.

Rak
Rak ponekad može da bude prilično posesivan kad je u pitanju život partnera van veze. Ako zbog toga dođe do sukoba, uradiće sve da izmanipulišu stvari kako bi oni ispali žrtva. Ako stvari u vezi krenu nizbrdo, jednostavno će prestati da se trude.

Lav
Lavovi mogu da budu veoma egocentrični i sebični i tako odbiti partnera od sebe. Njihova nadmenost može postati problem ako se ne osećaju dominantno u vezi. Umesto da rešavaju probleme, radije će okrenuti leđa i početi da ignorišu partnera – ali ako i vi uradite isto, nastaće pravi pakao.

Devica
U pitanju je znak koji je veoma kritičan prema sebi i drugima i zbog toga vrlo često misli da nije vredan dobre veze. Ako se ipak nalaze u takvoj, podsvesno će pokušavati da je sabotiraju. Device imaju velikih problema da govore u svoje ime i to može da bude baš nezgodno za osobu koja traži samouverenog partnera, a dodatne probleme stvara i briga oko najmanjih negativnih komentara.

Vaga
Vaga je kralj izbegavanja sukoba i spremna je da ide toliko daleko da će se pretvarati kao da je sve u redu iako kuća gori. Kada se veza nađe u krizi, toliko će se naduriti da će to izludeti partnera.

Škorpija
Velika strast koju ovaj znak poseduje u zavisnosti od situacije može biti dobra, ali i veoma loša stvar. Ta strast tokom svađe može prerasti u nasilnost i ljubomoru. Veoma teško može da razume neiskrenost iako vrlo često sam ume da bude krajnje tajnovit.

Strelac
Strelčevi obećavaju kule i gradove kada su u ljubavi, ali to može da ih kasnije uvali u velike probleme. Po prirodi su veoma ekstrovertni i uradiće sve kako bi postigli ono što su zamislili. Mrze kada osećaju da su vezani u odnosu i zbog tog manjka slobode će vrlo brzo napustiti partnera.

Jarac
U pitanju je prava sveznalica koja očas posla može da iznervira svakoga ko nije u stanju da je prati. U vezi uvek očekuje najgore i vrlo često sabotira dobru stvar. Kada je veza u problemu retko bira reči kada se uznemiri i zbog toga često gubi partnera.

Vodolija
Ovo je jedan od emotivno najnedostupnijih znakova i zbog toga ga je jako teško voleti. U vezi mu je potrebna osoba koja će uvek biti na njegovoj strani, a onog trenutka kada se to mišljenje promeni – sve je gotovo.

Ribe
Ribe vrlo često poklanjaju previše poverenja u vezi i zbog toga ne uspevaju da vide sve mane na početku. Potrebna im je osoba koja će hvaliti njihove prednosti i izbegavati spominjanje mana. Ako osete kritiku počeće da se ponašaju kao žrtva, a to niko ne želi u vezi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here