Twitter

Policija sprovodi istragu nakon pada objekta iz vazduha na zagrebačkom Jarunu, na terenu su policijski timovi specijalizovani za postupanje i reagovanje kod takve vrste događaja, i nema razloga za uznemirenost građana, saopštio je MUP Hrvatske, navevši da je pronađen krater, kao i dva padobrana.

U saopštenju se navodi da je zagrebačka policija (PUZ) u četvrtak posle 23 sata primila više dojava građana da su na širem području Jaruna osetili detonaciju kojoj je prethodio pad objekta iz vazduha.

“Na mesto dojave su upućene patrole policije koje su na zelenoj površini pronašle krater, dok su u široj zoni pronašle dva padobrana”, navodi se u saopštenju.

Video možete pogledati OVDE.

Za sada policija nema dojava o povređenim osobama na području šire zone lica mesta, a oštećeno je nekoliko parkiranih vozila.

“Takođe, na terenu su policijski timovi specijalizovani za postupanje kod ovakve vrste događaja i u ovom trenutku nema razloga za uznemirenost građana”, ističe se.

Građani su pozvani da putem društvenih mreža ne dele snimke i fotografije s mesta događaja. Policija će kontinuirano objavljivati informacije koje su potvrđene, poručuju iz MUP-a.

2 COMMENTS

  1. Takve gluposti mogu se cuti samo od Hrvata.Otkinuo se deo od aviona,otvorio 2 padobrana i eksplodirao kad je pao!!!Druga varijanta da je eksplodirala cev u zemlji koja je imala padobrane!!!Verujem da ce deo,,pucanstva”poverovati u ove gluposti.Dalje,kazu da se oseca smrad na tom mestu.Mislim da su se oni koji su bili u blizini jako uplasili pa nisu stigli u WC. Moje misljenje je da je u pitanju neuspela vojna proba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here