Printscreen
Andrija Milivojević Vajvai (Wajwai)

Poznati TikToker Andrija Milivojević Vajvai (Wajwai) navodno je brutalno pretučen pre nekoliko večeri u Smederevu.

Sa njim su to veče, u blizini muzeja, bili njegovi drugovi i kolege, tiktoker Mihael Ibranović Mihalhere iz Hrvatske, jutjuber Miloš Šarić Šarke i sin Mikija Panjkovića, jutjuber i frizer Vojislav Panjković.

Njih su, za sada nepoznati muškarci verbalno napali, a potom i fizički nasrnuli na najpopularnijeg tiktokera u Srbiji.

Kako saznajemo, jedino je Vajvai dobio batine, ali nije poznato zbog čega. Poznato je samo da su to veče s njim u društvu bili i njegovi prijatelji, Šarki, Mihaelhere i Vojislav Panjković.

Detalji brutalnog prebijanja zabeleženi su i mobilnim telefonima, pa tako postoje i snimci i slike ovog neprijatnog događaja.

Kontaktirali smo Vajvaija, koji je najpre negirao da se incident dogodio. Međutim, kada smo mu saopštili da postoji video zapis, priznao je da du doživeli neprijatnost, ali nije želeo mnogo da priča.

– Ništa se nije desilo. Nemam nikakvih povreda, ni ja, ni prijatelji. Ne znam zašto su nas napali. Ne bih da pričam o tome, voleo bih da se snimci ne objavljuju – rekao je Andrija.

Vajvaj je popularnost stekao snimajući videe za Tiktok, gde ima preko 700 hiljada pratilaca.

Inače, njegov drug Mihaelhere iz Hrvatske, postao je popularan u Srbiji nakon što je objavio snimak na kome nosi tradicionalnu srpsku šajkaču dok peva stihove pesme “Pevaj Srbijo” od Baje Malog Knindže.

Tiktoker je zapevao, a u jednom momentu je i pokazao tri prsta, što je tradicionalni srpski pozdrav. Za sve to vreme, tiktoker je imao i veliki osmeh na licu, a u pozadini su išli stihovi “Pevaj Srbijo, zemljo junaka/Pevaj Srbijo, zemljo bitaka”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here