Navijači zagrebačkog Dinama sukobili su se sa redarima stadiona u Mančesteru, dok su pristalice domaćeg Sitija “častili” nacističkim pozdravom.

 

Popularni “Bed blu bojsi” bili su na gostovanju na “Etihadu” u okviru drugog kola Lige šampiona, gde je njihov klub pretrpeo poraz od 2:0.

Na snimku koji su zabeležili navijači “građana” može se videti da je došlo do razmene udaraca i nešto ozbiljnijeg sukoba između zagrebačkih “ultrasa” i britanskih redara.

Ipak, izbegnut je sukob sa drastičnijim posledicama, dok su “Bojsi” ušli u verbalni sukob sa domaćim pristalicama, a navodno je došlo i do međusobnog bacanja raznih predmeta, ujedno i stolica, prednosi hrvatski “Index”.

Kako su preneli britanski mediji, navijači iz Zagreba su uništili oko 150 stolica Etihada, dok je najbitnija vest sa tog meča bio snimak jednog od navijača Sitija na kojem se može videti hrvatski navijač koji salutira nacističkim pozdravom.

UEFA je pokrenula istragu o neredima na stadionu, ali se za sada nije oglasila o tom potezu neimenovanog navijača.

Izvesni Džon Skelton, navijač Sitija koji je snimio nacistički pozdrav, za jedan lokalni medij je objasnio kako se osećao na stadionu.

– Bili smo u šoku kada smo videli tog tipa. Tada sam odlučio da ga snimim. Navodno ih je nekolicina to radila – rekao je Skelton.

1 COMMENT

  1. UEFA ih mozda zamoli da ne budu vise tako zlocesti ha..ha..uvek su imali razumevanja za njihove takozvane nestasluke……ma svi zajedno su oni jedno veliko O …nula.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here