Vesti
BOLESTAN: Sava Barbu

Mnogo puta do sada su “Vesti” pisale o samohranoj majci Vuki Barbu. Podsećamo da su svojevremeno upravo naši čitaoci obezbedili krov nad glavom njoj i njenoj deci.

Kad smo razgovarali sa Vukom, rekla nam je da joj je kuća u mraku je su joj pregorele električne instalacije. Za popravku joj treba najmanje 300 evra, a ona te pare nema.

Ipak, ono što je najvažnije jeste da se zdravstveno stanje njenog sina Save nije promenilo nabolje. Dete je išlo kod lekara, a rezultate očekuju ovih dana. Sava mora da koristi pampers pelene, što predstavlja veliki trošak za ovu namučenu majku.

– Obraćam se dobrim ljudima koji su uvek imali razumevanja za mene i moju decu. Brinem se što smo u kući ostali bez ičega, a ova havarija sa strujom dodatno nas je ojadila. U nadnicu ne mogu da idem zbog Save, jer njega nema ko da pazi – kaže nam Vuka.

Dobri ljudi iz dijaspore su joj mnogo puta pomogli, a ona se nada da će tako biti i sada.

Kako pomoći

Čitaoci “Vesti”, koji žele da pomognu Vuki Barbu da sina Savu odvede na neophodne terapije i preglede, mogu stupiti sa njom u kontakt putem telefona na broj: +381 60 300 64 02. Pomoć iz Srbije mogu uputiti i direktno na njen račun otvoren u Direktnoj banci na broj: 150-5501001921999-58, adresa je Svetozara Markovića, Mramorak. Na usluzi je kao i uvek i Redakcija “Vesti”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here