„Ni bombardovanje Rusije neće pomoći“

sputniknews.com, Vestionline
3
pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jedna aktivistkinja pokreta „Laruš“ je tokom susreta sa predstavnicom američkog Predstavničkog doma Aleksandrijom Okasio Kortes izjavila da problem prenaseljenosti planete na kojoj živimo neće nestati „čak i u slučaju da se bombarduje Rusija“.

Ona je, noseći majicu sa ironičnom porukom „Jedite decu“, rekla da je neophodno pod hitno se pozabaviti ne samo problemom prenaseljenosti planete već i ekologijom, odnosno regulisanjem zagađenja.

Aktivistkinji je ubrzo oduzet mikrofon, nakon čega je Okasio Kortesova rekla da je zaista potrebno aktivno bavljenje problematikom klimatskih promena, ali „postoji mnogo drugih rešenja“ tog pitanja.

Podsetimo, pokret „Laruš“ je osnovao američki ekonomista i politički aktivista Lindon Laruš, koji je u više navrata osuđivan za prevaru i koji je preminuo u februaru ove godine.

Organizacija i dan-danas nastavlja da sprovodi njegove ideje i uglavnom poziva na reformu svetskog finansijskog sistema.

3 COMMENTS

  1. Ne daj Bože da potegne bilo ko nuklearno oružje od velikih sila, niko ne bi imao koristi, a najmanje mi ovde u Evropi. Najviše bi mi nadrljali.

    • Pa uvek je tako i bilo.Evropa je plaćala i žrtvama i materijalno uglavnom sve ratove dok su drugi izvlačili debelu korist.Stradanje Evropljanau II sv.ratu nisu naplatili Evripljani već aMerika koja se ukljušila pred kraj s čistom namerom da popljačka sve što je Hitler po svetu opljačkao.Tako i sad.NATO u koem su uglavnom evropske zemlje i aMerika,evropljani ginu tamo gde aMerika pokaže prstom,dok aMerika po svetu stvara teroriste koji ratuju umesto šu,gavih kauboja.

  2. A Rusija jedna od najmanje naseljenih područja na planeti! Kakve veze ima Rusija sa prenaseljenošću. Rusija ima 147 miliona stanovnika, a kad bi bila naseljena kao SAD imala bi 600 miliona stanovnika!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here