Ni Zvezda nije ništa bolja

0

 

 
 

Novi trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da je došao u trenutku kada timu ne ide najbolje i da očekuje bolje raspoloženje na kraju prvenstvu.
– Imam veliku želju da pokušam da popravim stvari i vratim tim na pravi put. Nezgodno je kad dođeš tokom sezone, posebno jer odmah igramo Kup, a u subotu se nastavlja prvenstvo. Nećemo imati vremena da korigujemo neke detalje, što je neophodno, pa ćemo pokušati da to uradimo u hodu, koliko možemo. Zato željno čekamo pauzu početkom oktobra.
Kosanović je na klupi Novopazaraca zamenio Dragana Kanatlarovskog, koji je smenjen posle dve izgubljene utakmice u nizu.
Ekipu je u međuvremenu, na gostovanju Crvenoj zvezdi (0:2), predvodio njegov asistent Izet Ljajić.
– Mislim da ovaj tim može mnogo bolje da igra nego u subotu protiv Crvene zvezde. Ostale utakmice nisam gledao. Imamo igrača koji znaju da igraju fudbal, neki čak razumeju, ali oni ne stoje dobro na terenu i ne deluju kao tim koji želi da se bori. Srećom pa su igrali sa Zvezdom, mislim da ni oni nisu ništa bolji. Nadam se da će da bude dobro, iako ne može ništa preko noći. Hoću da promenim odnos prema radu, da napravim igru. Bez igre nema ozbiljnog fudbala – ocenio je Kosanović.
On je dodao da je s rukovodstvom Novog Pazara postigao dogovor o saradnji do kraja polusezone, kao i da nije bilo rezultatskog uslovljavanja.

 

A kazne za "delije"?
Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać zatražio je da FS Srbije rigorozno kazni Crvenu zvezdu zbog ponašanja njenih navijača.
Korać je istakao da su navijači crveno-belih na utakmici 6. kola, koju je Zvezda dobila sa 2:0, navijači uzvikivali nacističke parole i klicali ratnim zločincima.
– Kad se nešto slično desi na našem stadionu, onda je smak sveta i samo o tome se govori. Očekujem da FSS rigorozno kazni ponasanje navijača koji su klicali ratnim zločincima i tokom prvog poluvremena uzvikivali nacionalističke parole – rekao je Korać novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here