Ničiću žena lupila šamar pa gađala žardinjerom

0

Tako me je udarila da su mi spale naočare: Boško Ničić
 

– Sedeo sam u kafiću sa nekoliko prijatelja, kada je meni nepoznata žena ušla u lokall i počela da viče na mene ”Iseliću te iz Zaječara”, ”Ti si uništio grad…”. Nisam uopšte reagovao, a to je nju, izgleda, još više razbesnelo. Dohvatila je žardinjeru tešku sigurno 10-tak kilograma i gađala me. Srećom, promašila je, a zemlja se rasula po podu, izjavio je Ničić, a prenosi Blic.

 

Ničić je dodao da nije hteo da reaguje, jer je u pitanju ženska osoba, ali da se jedva suzdržavao. Da je u pitanju bio muškarac, kaže, sigurno bi odreagovao.

Žena je, nakon što ga je promašila saksijom, prišla stolu za kojim je Ničić sedeo. Njegov prijatelj je pokušao da je zaustavi, ali ga je žena udarila.

-Došla je i stala do mene, a ja sam gledao nešto na tablet računaru. Najednom me je udarila u lice tako da su mi odletele naočare. Zatim je pobegla iz kafića, kaže iskusni političar Ničić, koji je ovu "situaciju odmah okarakterisao kao atak na njegovu političku ličnost.

– Smatram da je žena koja me ja gađala saksijom i udarila bila instruisana da to uradi. Protiv mene se, poslednje dve godine, koliko nisam gradonačelnik Zaječara, vodi neviđena hajka u lokalnim medijima, tako da je ovo najmanje što sam očekivao da će mi se dogoditi, izjavio je Boško Ničić.

U policiji su potvrdili da je bivši gradonačelnik Zaječara napadnut, kao i da se proveravaju sve okolnosti koje su dovele do tog incidenta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here