EPA/ANDREW GOMBERT
Nikol Šerzinger

Nikol Šerzinger (41) i njen dečko Tom Evans (34) odlučni su da ostanu u formi i sačuvaju zdravlje tokom izolacije zbog koronavirusa.

Par je uslikan kako zajedno trenira tokom perioda u kome se propagira socijalno distanciranje. Covid-19 se i dalje brzo širi po Velikoj Britaniji, a u ponedeljak uveče, premijer Boris Džonson najavio je da Britancima više neće biti dozvoljeno da napuštaju svoje domove, osim iz svega nekoliko razloga.

Šetnje ili trčanje radi vežbe su dozvoljeni, a Šerzinger (41) i bivši igrač škotskog međunarodnog ragbi saveza i model, su među mnogim ljudima koji žele da nastave sa rekreacijom.

Šerzinger je na Instagramu objavila: „Licem u lice sa suncem. Ahhh, ništa poput udisanja prelepog svežeg vazduha prirode! I da, dozvoljeno nam je da idemo u šetnju i radimo jogu, ali ne u grupi! Dobro za duh i um!“

Par je izgledao prilično glamurozno, a Nikol je izgled upotpunila ružom u boji kajsije.

Ona inače, redovno objavljuje isečke njenog i Evansovog režima rada, uključujući i priču na Instagramu o tome kako radi 10 sklekova. Takođe je objavila i fotografiju njihovog kućnog studija u kojem vežbaju jogu.

Sniak je nazvala: „Znojite se i umirite. Izoštrite um, duh i telo za to vreme. Šaljem ljubavi i svetlost svima.“

Par se upoznao na snimanjima X faktora u oktobru 2019. godine.

Šerzinger je bila sudija u seriji, dok je Evans nastupio kao deo grupe ragni pevača Tri Star.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime