Nikola Peković dovodi pleja Partizanu?

0

Beta/AP/K. W.
Nije zaboravio voljeni tim: Nikola Peković
 

Nikola Peković, pišu "Naše novine", razmišlja o tome da finansijski pomogne Partizanu da angažuje adekvatnog plejmejkera za nastavak sezone!

Bivši košarkaš crno-belih, koji je slavu stekao igrajući u Partizanu, mogao bi da pomogne bivšem klubu da angažuje Džamonta Gordona, bivšeg plejmejkera Cibone i CSKA iz Moskve, kojeg je svojevremeno Duško Vujošević i doveo iz Zagreba u Moskvu.

Peković bi, prema nezvaničnim informacijama, mogao da uplati određenu sumu novca kako bi Partizan skinuo BAT koji ima zbog tužbe Dejana Muslija, posle čega bi bilo lakše angažovati novog plejmejkera, o kojem se u Humskoj priča od početka sezone.

Nedavno, Vujošević je govorio o tome da mu se dopada igra Džejms Florens, međutim "Naše" pišu i o Gordonu kao mogućem rešenju.

Gordon, koji je poslednje dve sezone proveo igrajući za Galatasaraj, trenutno izlazi iz povrede ukrštenih ligamenata kolena. Problem u Gordonovom slučaju mogla bi da bude menadžerska agencija koja zastupa i Drua Gordona i Džejmsa Gista, kojima su crno-beli, navodno, ostali dužni određen novac.

Čak i da Džamont Gordon nije "taj", uz eventualnu Pekovićevu pomoć Partizan bi znatno lakše našao igrača za finiš sezone u ABA ligi, gde se grčevito bori za četvrto mesto i plasman u plej-of. Oko 15. januara u ekipu bi trebalo da se vrati i Edo Murić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here