Nikolić: Borićemo se dokle god postoji šansa

0

 Trener Partizana Marko Nikolić
 

"Nikakva posebna motivacija nam nije potrebna za sutrašnju utakmicu, kao ni za svaku drugu. Šanse da budemo uspavani mislim da ne postoje i idemo na pobedu", rekao je Nikolić.

 

Fudbaleri Partizana igraju sutra od 20 sati protiv Voždovca utakmicu 28. kola Super lige. Tri kola pre kraja Partizan ima tri boda manje od Crvene zvezde.

"Vezali smo dve jako dobre i važne pobede i dokle god postoji matematička šansa za titulu borićemo se najbolje što možemo", rekao je Nikolić.

 

Trener crno-belih je dodao da će protiv Voždovca imati sve igrače na raspolaganju. On je naveo da je Voždovac verovatno najiskusnija ekipa u domaćem prvenstvu.

"Voždovac je jedna od najikusnijih, ako ne i najiskusnija ekipa u prvenstvu. Njihovi igrači su odigrali stotine utakmica u Super ligi, a imaju i veliko međunarodno iskustvo, ali naš cilj je jasan – da ostvarimo sve pobede do kraja", rekao je Nikolić. 

 

On je istakao da ne zna da li će nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Babović nastupiti za Voždovac i nije želeo da govori o tome da li su crno-beli zainteresovani da ga dovedu u letnjem prelaznom roku.

"Periferno razmišljamo o prelaznom roku jer pred sobom imamo tri utakmice i veoma jasan cilj i neće nam pomoći ako budemo razmišljali o drugim stvarima", rekao je Nikolić.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here