Nikolić: Igrali smo bledo i sramno

0

Kritika: Marko Nikolić, trener Partizana

"Bili su posebno motivisani, mnogo su se borili i na kraju uspeli. Čestitam im na tome. Mi smo prvo poluvreme bacili u vodu. Sramno smo igrali. Bez krvi, bez volje, bez želje, gubili smo duele, skokove, ničije lopte. O organizaciji igre da ne govorim. Nije postojala. Neka nesigurnost se ponovo uvukla u igrače Partizana", rekao je Nikolić.

 

Partizan i OFK Beograd odigrali su 1:1 u zaostaloj utakmici sedmog kola Super lige. "Romantičari" su poveli krajem prvog poluvremena, a Partizan je izjednačio sredinom drugog.

 

"U drugom je totalna dominacija, igrali smo presing svih 45 minuta, ali nismo zaslužili tu sreću. Pogađali smo stativu, prečku, promašivali situacije…To je tako, kad bacite jedno poluvreme, kad ne uđete motivisani u utakmicu, a protivnik je ekstra motivisan, onda to tako bude", rekao je Nikolić.

 

Trener Partizana je kazao da bi utakmica verovatno imala drugačiji ishod da je Petar Škuletić postigao gol iz dobre šanse u prvom poluvremenu, iako je tim bio neubedljiv na terenu.

 

"Bili smo nekako prazni na terenu. Ne znam šta je razlog toj nervozi…Spominjale su se u medijima neke rotacije. Nema rotacije, da budem jasan do kraja. Najiskusniji će utakmice ispred nas morati da iznesu na svojim leđima", rekao je Nikolić.

 

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević takođe je bio zadovoljan.

"Kad bih rekao da sam nezadovoljan, ne bih bio iskren. OFK Beograd dugo muku muči s Partizanom, on je dominantan i mislim da jedno 10 godina nismo pobedili. Ovo je veliki bod za nas. Sa mladom i poletnom ekipom smo došli ne da se branimo, već da pokušamo da uradimo nešto više", rekao je Đurđević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here