Matea Smolčić

Dve najveće pop zvezde ovih prostora Nina Badrić i Petar Grašo spojili su glasove u pesmi “Nemoj”. Omiljeni muzičari snimili su zajednički duet na radost mnogobrojne publike koja je njihovu saradnju dugo priželjkivala.  

Godinu dana od velikog hita “Jel ti reka ko” Petar Grašo je u pjesmi “Nemoj” ugostio po mnogima najlepši ženski glas ovih prostora – jednu od najcenjenijih i najnagrađivanijih pevačica – Ninu Badrić.

– U svojoj karijeri retko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bih se osećao komforno u saradnjama mora se poklopiti sve – i trenutak i muzika i izvođač. Nina i ja već dugo vremena čekamo da se sve tri stvari susretnu i dočekali smo je u pesmi “Nemoj”. – ispričao je Petar i nastavio – Uživao sam u saradnji sa Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvođenje, siguran sam da će to publika osetiti!”

Priču o sjajnoj saradnji dvoje prijatelja ispričala je i Nina:

– Od prvog upoznavanja, Petar i ja smo se prepoznali kao muzičari i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu. Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumemo oduvek. Dogodila se prava pesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će je publika zavoleti kao što sam je i ja zavolela na prvo slušanje.

Da se zaista radi o novom bezvremenskom hitu dvoje velikih muzičkih umetnika potvrđuje i sinoćni nastup na Melodijama Jadrana, gde je pesma premijerno izvedena, uz ovacije publike.
Pesma ‘Nemoj’ još je jedna u nizu uspešnih iz glazbene radionice Huljić-Grašo. Nakon pesama ‘Moje Zlato’, ‘Ako te Pitaju’, ‘Jel ti reka ko’, te hitova Nine Badrić – ‘Dani i godine’, ‘Rekao si’ – koje su poharale regionalne top lestvice verujemo da će i zajednička pesma “Nemoj” pronaći svoj put prema bezvremenskim hitovima kakve ovo dvoje muzičara stvaraju već dugi niz godina na radost mnogobrojne publike koja ih prati i voli godinama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here