EPA-EFE/NINA PROMMER
Kejt Hadson

Glumica Kejt Hadson otkrila je da je, na savet svog terapeuta, rešila da se odrekne muškaraca na godinu dana. 

Kako je ispričala, nije želela da joj se više stvari ponavljaju i to je najveći razlog.

– Celu godinu sam bila slobodna. Mislila sam da neću moći, ali je bilo sjajno – rekla je Kejt, koja je otkrila da je tada bila na početku tridesetih:

– Jedino o čemu sam razmišljala bilo je da ne želim da mi se stvari ponavljaju. Imam sjajnog terapeuta koji mi je rekao da može da mi pomogne, ali ja to moram da uradim sama.

Ipak, priznala je da je nekoliko puta zaboravila na svoj “zavet” sebi jer voli da flertuje.

– Mislila sam kako ne mogu ni da šaljem poruke muškarcu, ali to me nije sprečavalo da im dajem moj broj – rekla je kroz smeh glumica.

Kako je dalje ispričala, ceo proces je bio osnažujuć za nju, ali i neprijatan, kada joj više nije bilo zabavno.

– Prolazili smo kroz razne faze terapije, sve je bilo u cilju da shvatim zašto mi se neke stvari dešavaju. I onda sam postigla da dođem do otkrića do kog ne bih mogla da sam bila ometana sa strane – priznala je Kejt Hadson u podkastu “Call her daddy”, koja je za šest meseci uspela mnogo toga da reši:

– Došla sam do toga da nisam imala potrebu stalno da flertujem. Godinu dana kasnije mi je terapeut rekao da misli da mogu to ponovo da radim.

Glumica je na kraju ispričala da joj je taj ceo period pomogao u vezi u kojoj je sada sa Denijem Fudžikavom. Oni su vereni od 2021. godine i imaju ćerku. Pored nje, glumica ima još dvoje dece.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here