Pixabay.com

Od veridbe do matičara je za neke znakove, prema horoskopu, u ovom periodu tanka linija.

Horoskopski saveti i preporuke nisu nešto u šta bi slepo trebalo da verujemo i isključivo se time vodimo, ali neke stvari se ovim tumačenjem mogu predvideti te nas uputiti na šta da obratimo pažnju.

Prema tumačenju horoskopa, neki znakovi tokom ovog meseca ipak neće doći do matičara. Astrolozi predviđaju mogućnost raskida veridbe za četiri znaka horoskopa, pa evo na šta bi trebalo da se osvrnete.

Blizanci

Po prirodi znatiželjni i nestabilni, Blizanci često analiziraju svoje odluke. Ovog meseca neki će osećati da nisu sasvim sigurni u svoj izbor partnera. Bilo da je to zbog nove informacije koju su saznali ili osećaja da jednostavno nešto nedostaje, mnogi će se zapitati da li je odluka o veridbi bila ispravna.

Devica

Device su poznate po svojoj potrebi za savršenstvom. Neke će zato osetiti da njihova veza nije onakva kakvom su je zamišljali. Osetiće da je sve previše komplikovano ili da je njihov partner sklon nekim navikama koje njima nisu po volji. Ovakva preispitivanja mogu dovesti do raskida veridbe.

Strelac

Slobodoumni i avanturistički nastrojeni, Strelčevi vole osećaj slobode. Ako osete da ih veridba guši ili da njihova sloboda postaje ograničena, mogli bi odlučiti da krenu drugim putem. Strelčevi će zaključiti da su se prenaglo verili.

Vodolija

Vodolije su samostalne i često slede svoj put. Ako osete da njihova veza guši njihovu individualnost, mogu se povući. Počeće da se preispituju da li je veridba bila pravi korak za njih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here