Najveća ljubav i podrška jednom od najboljih fudbalera na svetu Lionelu Mesiju je njegova ljubav iz detinjstva, manekenka Antonela Rokuzo.

Slavni fudbaler i manekenka poznaju se od detinjstva, a danas imaju troje deece. Mesi je svoju sadašnju suprugu upoznao kad je imao pet godina. Par se upoznao preko Antonelinog rođaka Lukasa, koji je bio Mesijev najbolji prijatelj iz detinjstva.

S obzirom na to da ovaj poznati par vodi računa o privatnosti i intimi, samo mali broj ljudi zapravo zna koliko su njih dvoje zajedno.

View this post on Instagram

🙌🙌

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

Javnost je za njihovu ljubav saznala 2008. godine, a Mesi je u jednom intervjuu izjavio da mu je Antonela bila prva ljubav i da mu se sviđala od devete godine. Kako je rekao, i tada se trudio da joj pokaže svoja osećanja, ali nije znao kako to da uradi.

Svoju ljubav iz detinjstva krunisali su brakom 2017. godine u Argentini. Mesi i Antonela imaju tri deteta, tačnije tri sina, a poslednji je rođen u februaru 2018. godine.

View this post on Instagram

Mi vida❤️

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

Iako je Mesi jedan od najpopularnijih fudbalera danas, ni njegova supruga nije ništa manje popularna na društvenoj mreži Instagram. Nju prati preko 10 miliona ljudi, a Antonela često svoje pratice obraduje fotografijama sa svojim suprugom i decom.

Inače, Antonela je pre nego što je postala model studirala stomatologiju, koju nije završila. Bila je posvećena i socijalnom radu, ali je na kraju završila pred objektivima foto-aparata i na modnim pistama.

Procenjuje se da je Antonela do sada zaradila oko 20 miliona dolara, a bogatstvo njenog supruga procenjuje se na oko 340 miliona dolara.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime