Nova godina u Evropi za manje od 50 evra

0

Još samo da odlučite, pa pravac u agenciju
 

BUDIMPEŠTA- 35 evra

Obiđite Vaci ulicu i nađite bar gde se ulaz ne plaća, a cene pića su pristupačne. Tokom dana isprobajte vožnju brodom, obiđite Parlament i Operu. Sa Citadele se pruža fantastičan pogled, a u gradskom parku imate zoo vrt, luna prak i cirkus.

BEČ- 45 evra

U bajkovitom ambijentu možete uživati na gala večeri, svečanom balu, ili to može biti na nekom koncertu, operi, u nekom od klubova ili u sofisticiranom baru. Beč se 31. decembra pretvara u grad proslave. Od dva sata poslepodne pa sve do dva ujutru sledećeg jutra garantovan je dobar provod ispred gradske skupštine, ali i na još nekoliko bina na trgovima. Za doček Nove Godine gastronomi će se potruditi da vam spreme najbolje kulinarske poslastice. U Bečkoj državnoj operi tradicionalno se izvodi opera Johana Štrausa “Slepi miš”.

VENECIJA – 49 evra
Na Trgu svetog Marka se sprema ogromna fešta uz muziku, spektakularan vatromet, lokalni specijalitet "bellini brindizi" (vrsta tosta) i kolektivno ljubljenje u ponoć. Grupni poljupci su aktuelni i na Pjaci Fereto u gradiću Mestre nadomak Venecije.


TEMIŠVAR – 49 evra

Temišvar zovu i "malim Bečom“, jer je veoma dugo bio pod uticajem Habzburgovaca i njegovo središte arhitekturom i ambijentima podseća na stari deo Beča. U prijatnom ambijentu kluba "Pure Club" možete provesti večeri uz živu muziku i veselu atmosferu do jutarnjih sati. Aranžman je sa jednim noćenjem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here