www.mtel.global
Glumački debi Milice Pavlović

Nova hit serija “Pevačica” iz pera Nataše Drakulić i Predraga Antonijevića ove jeseni emituje se premijerno na kanalu SUPERSTAR TV, koji možete da gledate na MTEL TV-u.

Autori nezaboravnih TV serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik”, sada su kreirali kriminalističko-dramsku seriju, koja će gledaoce u Srbiji, a očekivano i u dijaspori držati uz TV ekrane.

Serija, snimana po motivima istinite priče, doneće uzbudljiv zaplet i, uz mnogo misterije, magije, podjednako neočekivano, dovešće do zločina i do razrešenja zločina.

U centru priče je muzičko takmičenje na kome se dve mlade pevačice Ivana Lazić i Emilija Mladenović, ne birajući sredstva, bore za svoje mesto na estradi.

Glavnu ulogu Ivane Lazić, mlade muzičke zvezde u usponu, igra pevačica Milica Pavlović.
U seriji, nakon pobede na muzičkom takmičenju Superglas, Ivana dobija sve o čemu je sanjala, popularnost, slavu, nastupe po Evropi, putovanja, ali i ljubav najpoznatijeg kompozitora i muzičkog producenta Vlade Vidaka, koga glumi Miloš Timotijević.

Ona će se, međutim, u svom “novom” životu, trudeći se da zaboravi sve odakle je potekla, suočiti sa nizom misterioznih stvari koje će se, nažalost, završiti njenim ubistvom.

Na scenu tada stupa privatni detektiv Velja, koji pored policije radi na rasvetljavanju zločina, a tražeći racionalne odgovore, u svojoj istrazi moraće da se suoči sa mnogo iracionalnog što dugo neće moći da razume. U maestralnoj ulozi Velje i ujedno, svojoj poslednjoj ulozi pojavljuje se nedavno preminuli glumac Boris Komnenić.

Serija kroz svet estrade, medija ali i magije i vidovnjaka pokazuje koliko su neki ljudi u jednom trenutku spremni da idu daleko.

Pored rola Milice Pavlović, Miloša Timotijevića i Borisa Komnenića, u seriji Nataša Ninković glumi poznatu gataru Vlajnu, koja svojim postupcima dodatno komplikuje život svim akterima.

Jelena Grujičić, pojavljuje se u ulozi rivalke, pevačice Emilije Mladenović, Zlatan Vidović u ulozi privatnog detektiva Bojana, a zapažene uloge imaju i Igor Đorđević (inspektor Rade), Nikola Rakočević (Ivanin menadžer), Branka Pujić (Ivanina majka), Danica Maksimović (Veca stilistkinja) i drugi.

Serija je rađena u produkciji Telekoma Srbija i Filma danas.

Glumačka ekipa, autorski tim, ali i radnja serije, ravna najboljim holivudskim izdanjima, garantuju nezaboravnu priču, koja će publiku držati pred TV ekranom, a željno će iščekivati svaku novu epizodu.

Vreme emitovanja serije je vikendom od 21 čas na SUPERSTAR TV kanalu u svim MTEL TV paketima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here