Novak, Ana i Janko na terenima AO

0

 

Đoković će se sastati sa 58. teniserom sveta Švajcarcom Markom Kjudinelijem. Ovaj duel počeće na "Rod Lejver" areni (RTS) u jedan čas po našem vremenu. Švajcarac se u karijeri samo jednom sastao sa Đokovićem i to 2004. godine na čelendžeru u Beogradu, i pobedio je Srbina sa 6:3, 6:2.

 

Ivanovićeva će odigrati prvi meč dana na "Margaret Kort" areni protiv 36. teniserke sveta Argentinke Žizele Dulko. Srpska i argentinska teniserka odigrala su dva međusobna duela u karijeri, a Ana je dobila oba meča.

 

Tipsarević će se oko pet časova sastati sa 17. teniserom sveta Tomijem Hasom iz Nemačke. Srpski i nemački teniser odigrali su dva međusobna duela u karijeri, a rezultat u pobedama je 1:1.

 

Jelena Janković u Melburnu igra u paru sa Amerikankom Šenaj Peri, a protivnice u prvom kolu biće im Slovakinja Danijela Cibulkova i Holanđanka Mihaela Krajiček. Njihov mec biće treći na 18. terenu i počeće oko pet časova.

 

Posle Jelene, na isti teren će izaći Troicki, koji će u paru sa Kjudinelijem odigrati meč prvog kola protiv Igora Kunjicina iz Rusije i Dudija Sele iz Izraela.

 

Dušan Vemić i Hrvat Ivo Karlović u prvom kolu igraće protiv Kristofera Kasa iz Nemačke i Dika Normana iz Belgije. Početak tog meča na 21. terenu očekuje se oko četiri sata.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here