Branilac trofeja na Vimbldonu Novak Đoković za treći Grend slem turnir sezone pripremaće se na egzibiciji “Budls” u Stouk parku.

Novak još od 2007. gotovo redovno dolazi na ovo egzibiciono takmičenje, ove godine ono se održava od 25.do 29. juna, a tamo će igrati i Filip Krajinović.

Đoković, koji trenutno ubedljivo drži čelnu poziciju na ATP listi, nije igrao posle Rolan Garosa. Vreme je proveo sa porodicom u Beogradu, ali sada je vreme da oseti travnatu podlogu, baš kao i Filip koji je takođe trenirao na terenima u Beogradu.

Organizatori su objavili da će Đoković svoje mečeve na terenima u Stouk parku igrati 25. i 26. juna, a pored njega potvrđeno je da će učešće uzeti šesti teniser sveta Stefanos Cicipas, deveti na listi, Rus Karen Hačanov i svetski broj deset, Italijan Fabio Fonjini.

Organizatori još nisu objavili raspored mečeva.

Takođe, na egzibiciji će igrati i Roberto Bautista Agut, Dijego Švarcman, Denis Šapovalov, Kristijan Garin, Martin Kližan, kao i Čeh Tomaš bBrdih.

Za takmičenje je bio prijavljen i Argentinac Huan martin del Potro, ali je posle nove povrede kolena i zakazane operacije morao da otkaže učeće.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here