Novi projekat glumca i producenta Miloša Bikovića je o životu Nikole Tesle, a jedna uloga namenjena je Novaku Đokoviću.

Miloš Biković rekao je na festivalu LIFFE u Leskovcu da je Novaku Đokoviću ponudio ulogu u svom novom filmu.

Ideja o tome da stanu u isti kadar rodila se, rekao je Biković, nakon premijere filma „Izvan granica realnosti“ na koju je Novak došao.

– Da biste ostvarili rezultate kao njegove, morate da posedujete određene vrednosti kao što su disciplina, džentlmenski stav, odricanje, asketizam… Sve to formira šampionski mentalitet. Zato je i došao na premijeru i ja sam mu veoma zahvalan na tome, kao i na svemu što radi za Srbiju. Ponudio sam mu da se pojavi u filmu o Tesli, kako god on želi. Naravno, ne može da igra naslovnu rolu jer bi onda morao da se posveti tome, ne može Novak da batali tenis i da bude samo Tesla – rekao je Biković, a prenosi „Kurir“.

Izvor:
Vestionline, Mondo.rs

4 KOMENTARA

  1. Од кад је постао вегетаријанац и добио дивну линију, велико платно му је спас да заради коју кинту. А ако се зажели неког бокала мораће да игра тенис на Плава Лагуна Опен у Умагу. Тамо ће имати и велику подршку публике.
    https://www.youtube.com/watch?v=LhJT3yxF_yw

  2. Novak je veličina Srbije,a ljudi koji su neostvareni u samoj Srbiji pljuju po takvom čoveku koji je zadužio Srbiju poput Tesle…

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime