EPA-EFE/Dean Lewins
Novak Đoković

Poslednjih dana, ponovo se u svetskim medijima povela polemika o tome hoće li se Novak Đoković vakcinisati.

Novak nije mogao da brani trofej na Australijan openu jer je deportovan iz zemlje, u koju nije mogao da uđe bez vakcine, iako je dobio izuzeće.

Došlo je do političkog skandala i sudskog procesa u kojem je Novak prvo pobedio na sudu, a zatim izgubio kada je sve otišlo na Federalni sud – razlog je što je imigracioni ministar iskoristio diskreciono pravo oduzimanja vize.

Nedavno je jedan austrijski novinar i biograf naveo da će se Novak vakcinisati i da “ima tih naznaka iz izvora bliskih njemu”.

Međutim, novinar lista “Deportes Cuatro” Hose Manuel Amoros tvrdi da informacija nije tačna. Navodno, Amoros je kontaktirao ljude iz bliskog Novakovog okruženja i oni su to demantovali.

“Njegovo okruženje mi kaže da nije vakcinisan i da se neće vakcinisati. Ne znaju odakle je austrijski pisac dobio tu informaciju”, piše “Deportes Cuatro”.

Za sada nije izvesno da li će Novak moći da nastupi na Rolan Garosu i Vimbldonu i šta će se tražiti u Francuskoj i Engleskoj kada se turnir bude približio. Ipak, ima naznaka da će vakcina biti uslov.

3 COMMENTS

  1. E,moj Nole cenim te i postujem kao jednog od nasih naj boljih sportista u istoriji Stbije ali bez vakcine nemas daljeg pomaka. Nije ti potrebno tako da zavrsis karijeru .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here