Najbolji svetski teniser pravi kratki predah od napornih turnira u Monte Karlu.

 

Slobodno vreme koristi naravno sa porodicom i u šetnjama puni baterije za nastavak sezone. Iako nije ostalo još mnogo, Novaka očekuju naporni turniri, između ostalog i onaj zavšrni turnir u Londonu.

On je sa pratiocima na Instagramu podelio sliku na kojoj sedi na drvenoj ogradi i gleda i divno more ispred sebe postavljajući pitanje:

View this post on Instagram

Which way to go? ????? ? @jelenadjokovicndf

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

– Kojim putem da krenem – aludirajući na strelice i putokaze koji se nalaze odmah do njega.

Bivši srpski odbojkaš Vladimir Grbić mu je savetovao da siđe do mora i ode na pecanje, dok mu je zvanična stranica Dejvis kupa poručila da ponovo dođe u Madrid, pošto je ove godine irgao na tamošnjem turniru.

7 COMMENTS

  1. Besplatni savet za Đokovića.
    Ako se na vrhuncu teniske karijere, zdrav i prav, pitaš kuda da ideš – onda idi u pizdu materinu!
    To ti je jedini racionalni izbor.
    Idi u pizdu materinu, a možeš da odeš i u tri pizde materine!!!
    Niko u istoriji tenisa nije sebi postavio tako morbidno i bizarno pitanje, u trenutku kada je bio na najvišoj tački teniske zrelosti. To se jedino pita Novak Đoković. Sada mi je žao svih onih izgubljenih živaca koje sam potrošio strepeći za svaki njegov pobednički poen.
    …Da sam znao kakva si karakterna funjara, nikada sebe ne bih tako maliciozno ponizio i bacio toliko vremena svog života navijajući sa svoju nakaznu iluziju o tebi!

  2. Idi kući, posveti se porodici, namlatio si se love, pusti malo i druge. Ne dozvoli da dođeš u situaciju da te pobedi neko 180. na ATP listi, idi u istoriju dok si na vrhuncu.

  3. Steta da nije u stanju da igra suvereno dobar tenis .
    Napravi nekoliko dobrih mečeva pa izgubi od 150. sa ATP Liste.
    Za mene postoji samo jedno objasnjenje…
    Malo ti je 100 miliona $ koje so odavno zaradio pa sada moras jos igrati i za kladionu. Stvarno dno dna ,dok naivne budale do jutra cekaju tvoje meceve da bi te bodrili i sebi cupali kosu s glave.
    Neka ti je na čast !!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here