Šampion US Opena iz 2009. godine, Huan Martin del Potro, morao je da se podvrgne novoj operaciji kolena.

Nekadašnji broj tri svetskog tenisa je na društvenim mrežama postavio fotografiju iz bolnice u Čikagu gde je izvršen zahvat.

On je poručio da mu je želja da se oporavi do leta i Olimpijskog turnira u Tokiju i pokuša da osvoji novu medalju, pored bronze koju je uzeo 2012. u Londonu.

Po ovjavi fotografije, reagovale su brojne njegove kolege koje su mu uputile poruke ohrabrenja i podrške.

– Vamos Delpo! Budi jak moj prijatelju. Vidimo se uskoro, želim ti brz oporavak – poručio je Novak koji je trenutno na pripremama u Monte Karlu.

Del Potro je proteklih godina imao velikih problema sa povredama, zbog kojih je često i dugo odsustvovao.

Najviše muke su mu zadavala problematična kolena, ali i ručni zglob. Zbog problema sa kolenom ne igra leta 2019. godine zbog čega je pao na 173. mesto svetske liste.

– Poslednjih nekoliko nedelja nisu bile lake za mene. Sve mi je još teže otkako mi je otac preminuo. Ipak, osećam i snagu koju mi šakje odozgo. Probudio sam se i pozvao sam doktora, znao sam da moram ponovo da pokušam. Nadam se da ću prevazići ovu bolnu situaciju. Neću prestati da pokušavam. Sve vaše poruke i dobre želje mnogo mi znače. Hvala vam na pažnji i ljubavi – poručio je između ostalog teniser iz Tandila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here