EPA-EFE/JAMES ROSS
Novak Đoković trenira u Australiji

Odluka o tome da li će Novak Đoković biti deportovan iz Australije najverovatnije će biti doneta u narednih nekoliko dana, prenose lokalni mediji.

Đoković se ranije danas oglasio zvaničnim saopštenjem u kom je pokušao da pojasni šta se dešavalo u decembru kada je dobio pozitivan test na koronavirus.

Ministarstvo za imigracionu politiku Australije sada ispituje validnost dokumenata i eventualno kažnjavanje Đokovića zbog toga što je, kako je sam rekao, greškom agenta koji je popunjavao aplikaciju, dao netačan podatak u vezi sa putovanjima.

Ta kazna mogla bi da bude i drakonska i u pitanju je čak i do pet godina zatvora, prenose australijski mediji.

Takođe, ispituje se i vreme izdavanja rezultata testova koje su pojedini mediji doveli u pitanje.

Mediji u Australiji prenose da je pravni tim najboljeg igrača sveta podneo pravne podneske koji su relevantni za eventualno ukidanje njegove vize.

Portparol ministra za emigraciju Aleksa Hoka je dao kratku izjavu tim povodom.

– Naravno, to će uticati na vremenski okvir za konačnu odluku – poručeno je iz ministarstva.

Đoković je ranije danas odradio još jedan trening u Rod Lejver areni.

2 COMMENTS

  1. Djikovica nemaju pravo da uhapse jel Nole ima Diplomacki pasos jedino sto mogu da gaproteraju i to je sve.Ali opet je pitamje koliko Nole zeli da iskoristi taj imunitet diplomatije.

  2. Samo pravedni danas stradaju I imaju probleme, niko nije bezgresan ali globalisti sprovode tortutu onih koji im ne odgovaraju. Dok su nasu décu i zene silovali oni su bili heroji nikad kaznjeni à mi smo zbog jedne reci u zatvor odlazili. Ovo me podseca na stradanje naseg naroda I srpske istorije gde kriminalci, ubice sude vrlo dobrim I moralnim licnostima srpskog porekla.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here