Iznenada je napustio Dinamo Vranje zbog čega je Dragan Antić bio ljut na njega, a tokom naredne sezone bi mogli i da se sretnu na utakmicama.

Bivši fudbaler Saša “Đani” Ćurčić iznenadio je sve kada je početkom godine stigao u Dinamo Vranje gde je postao pomoćni trener, još čudnije bilo je kada je iznenada napustio klub u aprilu i vratio se u Kristal Palas, a možda najveći “šok” napravio je ovog juna.

Kako prenosi srpski mediji, Ćurčić je postao tim-menadžer novosadskog Kabela, ekipe koja je osvojila Srpsku ligu Vojvodine i plasirala se u Prvu ligu Srbije.

To znači da će bivši fudbaler Partizana, Aston Vile i Kristal Palasa ovog leta biti zadužen za pojačanja i formiranje ekipe koja igra pored novosadske plaže “Štrand”, što je bilo i očekivano jer je viđen na utakmicama Kabela i pre nego što je ostvarena promocija.

– Razgovori sa Ćurčićem urodili su lodom. Brzo smo se našli na istim talasnim dužinama i dogovorili saradnju da nam iskustvom i znanjem pomogne u nastojanjima da klub i stručni rad podignemo ja još viši nivo, potreban da se u Prvoj ligi Srbije nastavi kolektivni uspon. Ćurčić ima odrešene ruke, kako u dovođenju pojačanja, tako i u stručnom radu… – rekao je direktor kluba Slobodan Milutinović.

Nema sumnje, Kabel je zbog ovog poteza već dobio simpatije mnogih neutralnih ljubitelja fudbala kojima je drag Saša “Đani” Ćurčić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here