Srpska atletičarka Olivera Jevtić napadnuta je ove nedelje u Sofiji, gde je održan maraton, a u okviru njega i trka na 10.000 metara, koju zbog napada na nju nije završila.

Naime, nepoznati muškarac u crnom duksu i trenerci trčao je uz srpsku sportistkinju da bi se zatim zalete i odgurnuo je ramenom i oborio na asfalt.

Naša atletičarka je završila na podu u nesvesti, preživela je pravu dramu jer je narednih sat vremena dolazila svesti uz lekarsku pomoć, a završila je s hematomom na glavi.

– Udarila sam glavu. Imam hematom. Pritrčali su odmah neki ljudi da mi pomognu. Oko sat vremena mi je trebalo da dođem sebi od svega. Kuk me boli. Vratiću se odmah kući. Videću sutra kada se ohladi u kakvom sam stanju – rekla je Olivera za “Sportski žurnal” i dodala da ne zna ko je čovek koji je udario i koji je motiv imao.

– Ne zna niko ko je to bio i zašto je to uradio.. Trčao je u trenerci da bi sakrio startni broj, ako ga je uopšte imao. Policija ga traži i nadam se da će ga uhvatiti.

– Nemam pojma šta je bilo tom čoveku. Startovali smo na 10 kilometara, dakle praktično u rekreativnoj trci. Nisam mogla nikoga da ugrozim, nekoga ko mu je bitan. Ako ga uhvate saznaćemo i zašto je to uradio.

Pogledajte i novi snimak koji jasno pokazuje nameru muškarca da udari Oliveru Jevtić na stazi:

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here