Novi sukob Viškovića i porodice Đoković

0

"Jutros su me zvali i kazali da na intervenciju porodice Đoković neću moći da radim na meču Srbije i SAD. Razlog je to što sam ja navodno pošto-poto protiv Novaka, zato što ga mrzim i ne želim mu dobro", kazao je Višković.

 

On je na susretu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa, koji će biti odigran od petka do nedelje u beogradskoj Areni, trebalo da bude spiker i na mečevima i na žrebu i na svečanoj večeri učesnika.

 

"Lično me to uopšte ne pogađa, pošto mi to nije životna želja, niti mi egzistencija zavisi od toga. Zabolelo mi je što neki moćnici ponovo demonstriraju silu i to prolazi. To mi najviše smeta, što se to dešava u mojoj zemlji", kazao je Višković i priznao da donekle razume Teniski savez Srbije.

 

"Znam kakvo oni imaju mišljenje o meni i znam da saradnju nisu raskinuli zbog navedenog razloga, nego nekih drugih igara. To naravno ne znači da bih i ja postupio isto", kazao je komentator koji inače radi na televiziji Sport klub.

 

Višković je, takođe, odlučno negirao da želi loše najboljem srpskom teniseru, već da naprotiv o njemu ima izuzetno pozitivno mišljenje.

 

"Iako familija Đoković sve radi da se ja nekako prevrnem i počnem zaista da mrzim Novaka to se nikada neće desiti. Novaka đokovića znam od kada je imao 12 godina i uvek sam o njemu pričao u superlativima", naglasio je Višković.

 

Teniski savez Srbije demantovao je da je Nebojša Višković trebalo da bude voditelj oficijelnog programa na meču prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između naše zemlje i selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

 

TSS navodi da je morao da reaguje "povodom neprimerenih natpisa pojedinih medija o angažovanju voditelja oficijelnog programa".

 

"TSS i ‘Femili sport’ su dogovorili da Aleksandar Stojanović bude oficijelni voditelj programa na meču Dejvis kupa između Srbije i SAD-a, kao i na duelu Federejšn kupa između Srbije i Slovačke. On će biti voditelj programa i na ATP turniru Srbija open, koji će u maju biti odigran na SC ’25. maj’", saopštio je TSS.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here