Novo druženje s prijateljima

0

Srednji uzrast domaćina
 

Jedinstvo tradicionalno krajem godine organizuje koncert na kojem okupi prijateljske klubove iz Evrope i matice i zaokruži minuli godišnji rad na ovom polju.

 

Sledi Pasuljijada

Posle godišnjeg koncerta u klubu Jedinstvo u nedelju 30. novembra biće održana i tradicionalna Pasuljijada, koju ovaj klub organizuje već više od tri decenije.

Mladi talentovani glumac Stefan Jovanović ovoga puta je imao zadatak da provede prisutne goste kroz šaroliki program.

Školska sala na adresi Langenfeldgasse 12-14 u 12. bečkom okrugu bila je ispunjena gotovo do poslednjeg mesta, tako da je ovo bilo još jedno uspešno druženje i zabava.

 

Tokom programa sa koreografijama karakterističnim za podneblje Balkana nastupili su pored domaćina i KUD "Abrašević" iz Čačka, KUD "Stevan Mokranjac", KUD Makedonka i KUD "Branko Radičević" iz Beča kao i KUD Mladost iz Leoberzdorfa.

 

Nastupali su različiti uzrasti, a svojim šarmom i umećem zablistale su sve grupe kluba domaćina, od najmlađih do veterana.

Gosti iz Čačka: KUD Abrašević
 

Posebnu radost domaćinima priredili su gosti iz Srbije, KUD "Abrašević" iz Čačka, sa kojim Jedinstvo sarađuje nekoliko godina, i ovo je druga njihova poseta. Gosti iz Srbije su bili smešteni u porodicama sa kojima se već poznaju i neguju iskrena prijateljstva.

 

U prostorijama Jedinstva priređen je u nedelju i ručak za goste.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here