Posle 30 godina navijači Liverpula su dočekali titulu svog tima, koju su na skandalozan način proslavili ispred Enfilda ove srede, posle poslednjeg meča sezone u kojem su savladali Čelsi 5:3. 

Ipak, sjajan meč ostao je u senci navijača koji ponovo zaboravili na pandemiju koronavirusa. Tako je, još jednom, usledila nova “korona žurka” u kojoj distanca nije postojala, a maske su bile samo povremeni rekvizit.

Iako je policija upozorila navijače da ne dolaze na slavlje ispred stadiona, a isto je učinio i trener Jirgen Klop, zbor rizika od širenja korona virusa, najvatrenije pristalice Redsa ništa nije moglo da spreči.

Hiljade navijača okupiralo je Enfild pre, tokom i posle meča. Zastave, baklje, pesma, potpuno su u drugi plan stavili koronu.

Ono što privlači posebnu pažnju jeste činjenica da su mediji u Engleskoj samo konstatovali da navijači nisu poštovali preporuku policije i apel Jirgena Klopa, dok istovremeno, kritikuju najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Naime, Novak je trenutno u Marbelji gde se priprema za nastavak sezone, a fotografi su ga “uhvatili” kako šeta po plaži, na otvorenom, bez gužve oko njega, bez maske.

Ovo je bio samo novi povod za kritike Engleza posle koronavirus koji je Novak dobio, kao i posle Adrija tura koji su, takođe žestoko kritikovali.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here