Unsplash.com

Seksualni život je bitan deo veze i ako se on ne odvija prema očekivanjima, veza može da se nađe u iskušenju. Iako često govore kako muškarci tokom i nakon seksa ne razmišljaju previše, već im je isključivo do užitka, postoje neka istraživanja koja dokazuju suprotno.

Tako se prema njima u muškim glavama mota ne jedno, već nekoliko pitanja.

Da li ste uživali?

Iako se ponekad čini da vaša jača polovina razmišlja isključivo o sebi, muškarci nisu tako sebični kako se čine. Mnogi se brinu o tome da li će im partnerka uživati isto kao i oni, a s obzirom na to da je orgazam jedini pouzdani dokaz da je seks bio dobar, silno priželjkuju da vide partnerku u ekstazi.

Da li se osećate voljeno?

Nakon seksa mnogi razmišljaju o emocijama koje su u datom trenutku na vrhuncu. Tako se snažnijem polu kroz glavu provlači i pitanje da li se osećate voljeno, a maženje ili zajedničko tuširanje nakon vrhunca načini su na koji vam to pokazuju.

Pitanje količine seksa

Muškarcu koji se nalazi u kvalitetnoj vezi i ceni svoju partnerku, ovo pitanje će se sigurno naći na repertoaru. Tako on ne želi u vašim očima da izgleda kao zavisnik od seksa, zbog čega neprestano i ispituje njegovu količinu, posebno nakon vođenja ljubavi, piše she.hr.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here