Tanjug

Lider Dveri Boško Obradović kaže da je zainteresovan za obnovu starog prijateljstva i savezništva sa zapadnim zemljama, ali ne tako što će se Srbiji oteti deo teritorije i nacionalnih resursa.

Obradović posetu predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji vidi kao deo spoljne politike čiji je cilj da strane firme dobiju unosne poslove u našoj zemlji i pravo da eksploatišu prirodna i privredna bogatstva.

To, ističe Obradović, nije u ekonomskom interesu Srbije i nije iskreno prijateljstvo.

6 COMMENTS

  1. Dosli, najeli se,napili,uzeli pare za oruzje,uzece pare za izgradnju metroa i otisli.Sve platila sirotinja od para koje su im oteli da bi napunili budzet.Rekli su usput da od Kosova i Metohije nema nista sto se nas tice i da od EU takodje nema nista.Sta o nama stvarno misle rekli su na proslavi stogodisnjice pobede u Velikom ratu.Sta zvalavi i njegova svita misle o njima rekli su docekom kakav nije bio dugo godina ni za koga.Pamtim i Titovo vreme.Pa ko je ovde lud bre?

    • Nije ovde niko ni lud ni glup.Ustvari svi se prave blesavi i ocekuju bog zna sta ,a zadovoljavaju se mrvicama, ako koju dohvate.Zapravo smo jadni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here