EPA/Andrej Čukić
Željko Obradović

“Izvinjavam se svima koji su došli i gledali ovo naše neverovanto loše izdanje. Kad ekipa ovako izgleda, trener treba da se zapita i preuzme odgovornost i ja ću je preuzeti, kao i uvek”, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle poraza od Splita u ABA ligi (74:67) u Areni.

“Čestitam Splitu na aposlutnoj zasluženoj pobedi, igrali su neuporedivo bolje od nas. Još jednom izvinjenje svim navijačima Partizana što su imali priliku da gledaju ovakvo izdanje tima. Velika sramota i osećam veliku bruku i sramotu”, istakao je Obradović na konferenciji za medije.

On je potom objasnio zašto je “odmarao” Kevina Pantera i Pi-Džej Doužera, a izostao je i Uroš Trifunović, kome je prošle nedelje pozlilo u avionu tokom leta iz Nice u Bolonji.

“Iza nas i ispred nas je serija teških utakmica i razmišljao sam da je prilika da se odmore dva igrača. Kevin koji je u velikoj minutaži i Pi-Džej koji ima problem s nogom i zbog toga sam ih sklonio iz tima, plus Trifunović, koji je u procesu da se utvrdi što mu je pozlilo na putu pre neki dan”, poručio je Obradović.

2 COMMENTS

  1. Gledaosam Monako Partizan, pa prvo nisam mogao da poznam cija je ovo ekipa, pa nasa zemlja je imala uvek dobre igrace , neki crnjci , polu crni , sareni , molim vas napravite ekipu nasu sramota

  2. eh , kad nam igra Afrika umseto Zeljka, Jovice, Dragana …

    Sad na driblaju neki koji ni nisu nasi…………..

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here