EPA/Andrej Čukić
Željko Obradović

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, poručio je posle velike pobede nad Monakom (100:80), da zna odakle stižu priče o pojačanjima, ali da je vreme Božića i da ga to uopšte ne čudi.

U grotlu Arene pao je lider Evrolige – Monako i to sa čak 20 poena razlike. Ipak, Željko OBradović imao je štošta da kaže na konferenciji za medije na kojoj je akcenat bio na pojačanjeima koja se dovode u vezu sa crno-belima, kao i zdravstvenom stanju Balše Koprivice koji će, izgleda, ponovo odsustvovati neko vreme.

– Za Balšu morate da pitate doktora, ima neke probleme. Pauzirao je dva meseca, odigrao je izvanredan meč, ali sad ponovo mora da ide na preglede. Mnogo mi je žao, ne znam šta da kažem – rekao je Željko i dodao:

– Mogu da vam kažem da Balša neće biti duži period sa nama, ali najbolje je da to pitate lekara. Što se tiče pojačanja o kojima se priča i piše, svi znamo i ko i odakle dolazi. Nemoj da se pravimo naivni, znaju se sve stvari. To je što bi rekli, pero je u vašim rukama. Vreme je Božića, pričaju se bajke – istakao je iskusni stručnjak.

Ipak, ono što je najbitnije za sve one kojima je crno-bela boja u srcu, jeste da je Partizan odigrao novi fantastičan meč i da je ubedljivo slavio protiv Monaka, a blistali su Matijas Lesor koji je ubacio 21 poen, pratio ga je Kevin Panter sa 19, dok je Jam Madar brojao do 15, a Danilo Anđušić do 12.

Partizan je trenutno 11. na tabeli Evrolige i u narednom kolu elitnog košarkaškog takmičenja gostuje Makabiju u Tel Avivu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here