ATAImages
Lepa Brena

Lepa Brena je godinama na estradi, a sa svakom novom koncertnom turnejom se trudi da pomeri granice i svojoj publici da nešto novo.

Pevačica je otkrila da prati svaki segment vezan za svaki koncert, te da ima “čoveka za sve”.

– Nekada je bilo dovoljno da se samo pojavite, tadašnja produkcija je bila drugačija, danas su koncerti veliki spektakli. Moja publika je zaslužila da joj uvek dam mnogo više elemenata od jedne nove haljine i pesama. Navikla sam da kontrolišem svaki segment te priče, a naravno da za sve imamo čoveka. Kostimi se lično prave za mene, imam problem sa građom, imam previše široka ramena u odnosu na kukove. Videla sam da se za Tinu Tarner prave kreacije, Šer, Selin Dion, Bijonse – priča Brena.

Kako je otkrila, sve kostime poslednjih godina čuva, a garderobu je znala i da poklanja koleginicama.

– Čuvam ih. Pogotovo one koji su pravljeni u poslednjih deset, 15 godina. Jedan sprat u mojoj kući je za kostime izdvojen. To su uspomene kojih ne mogu da se odreknem. Što se tiče privatnih stvari i nekih lakših varijanti haljina, dok smo držali Grand produkciju, poklanjala sam ženama koje su ulazile u moj broj. Mladim pevačicama sam dala haljine. Oblačila sam priličan broj žena na estradi. To je impresivna cifra. Slali smo i u humanitarne svrhe, uglavnom anonimno.

Pevačica priznaje da je s godinama naučila da se saživi sa “Lepom Brenom”.

– Bilo je pola-pola, saživela sam se sa Lepom Brenom i postala dobar prijatelj sa njom, jeste da me ona okupira i tera da idem napred, zabranjuje mi da jedem previše slatkiše, popijem koju čašicu više, ostajem do kasno… Odredila mi je profesionalan život. Mi pevači kao da se svake godine borimo za Olimpijske igre – rekla je pevačica u emisiji “Blic dan” i dodala:

– Ne mislim da sam savršena, samo hoću da budem u takvoj formi, da uživam u tome što radim. Suština pevača koji traju je da uživaju u tome što rade, a da bi uživali, prvo sve mora da bude pod konac i da ekipa diše u ritmu. U centru pažnje volim da budem samo kada sam na bini, privatno bih volela da sam nevidljiva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here