Izaberite par koji vam se najviše dopada i odredite koji tip veze vam je potreban.

Par broj 1
Potreban vam je lep, živopisan, romantičan odnos. Želite da period divnog udvaranja traje zauvek, gde će partner koketirati s vama, davati vam komplimente i poklanjati cveće. Važno je da se osećate kao prava žena – slatka, koketirajuća, nežna.

Par broj 2
U vezi su vam potrebne konfrontacije, i sukobi. Vaš pratilac ne bi trebalo da bude slabiji od vas. Emocija i nagon su vam važni, tako da ćete partneraIznova i iznova osvajati. Ovo je borba puna šarma, u njoj se pobeđeni radosno predaju pobedniku na milost i nemilost.

Par broj 3
Od vas se traži da podržavate i brinete u vezi. Potrebno vam je snažno muško rame, partner koji će vam uvek pružiti podršku i pomoći u rešavanju problema. Ako će se vaš pratilac pažljivo brinuti za vas, negovati i maziti i paziti, tada ćete blistati poput divnog dijamanta.

Par broj 4
Volite klasične veze, zrele i jake u kojima postoji poverenje, razumevanje, briga jedno za drugo. Takođe, međusobno poštovanje je imperativ, bez toga nigde. Ako vam partner pruži osećaj poverenja u budućnost, tada ćete biti apsolutno srećni sa tim muškarcem.

Par broj 5
Odnos u kojem ste lider je stvoren za vas. Vaš muškarac bi trebalo da dozvoli da ga kontrolišete. Uostalom, vi ste dinamična, energična i aktivna osoba. Uloga domaćice je pogodna za vas, ali vaš partner, izgleda, zaista voli moćne žene.

Par broj 6
Očigledno da u ovoj fazi nisu potrebne veze. U harmoniji ste sa sobom i van para. Volite slobodu, radite šta želite, hodate s kim god želite i izgledate onako kako želite. Ako imate partnera, za vas je važno da on prihvati vašu nezavisnost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here