Tanjug
Milena Radulović

Majka glumice Milene Radulović, koja je optužila za silovanje poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića, čiju je školu pohađala, objavila je poruku na Instagramu, kojom se zahvalila svima onima koji su podržali borbu njene ćerke.

“Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima, i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire”, napisala je Milenina majka u objavi na Instagramu.

Ona je uz poruku objavila više fotografija, a prvu među njima prate reči: “Moja Milena”.

Post Milenine majke možete pogledati ovde.

Podsetimo, Milena Radulović je u ispovesti za “Blic” navela da ju je Miroslav Aleksić, silovao kada je imala 17 godina, kao i da se seksualno nasilje ponavljalo.

“Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece”, rekla je Milena.

U ispovesti njena koleginica Iva Ilinčić ispričala je da ju je Aleksić seksualno uznemiravao kada je bila maloletna (prvo uznemiravaje doživela je sa 17 godina). Nasilje se i u ovom slučaju nastavilo.

Miroslav Aleksić trenutno se nalazi u pritvoru, a sudski proces je u toku.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime