Košarkaš Crvene zvezde doživeo je težak udes, pa se tim povodom oglasio i njegov klub.

 

Ognjen Кuzmić je posle saobraćajne nesreće smešten u Кlinički centar Republike Srpske u Banjaluci, a zbog ozbiljnosti povreda Кuzmić je u 11.25 časova helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske hitno prebačen za Beograd. Кuzmić je u komi. Generalni direktor UKC Republike Srpske dr Vlado Đajić rekao je da je Kuzmić zadobio prelome kostiju lica i vilice, otok mozga i nagnječenje grudnog koša. S druge Kuzmićev prijatelj Bogdan Ilić u nesreći je zadobio dominatne povrede glave i kostiju lica.

Vest o teškoj saobraćajnoj nesreći Ognjena Kuzmića potvrđena je i na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda. Navodi se da je Kuzmić doživeo teške povrede glave i grudnog koša.

– KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd. KK Crvena zvezda o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije – stoji u saopštenju.

Policija je obavila uviđaj, a o svemu je obavešten i dežurni okružni javni tužilac. Kako javljaju mediji iz Republike Srpske u toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.

Član Ognjenove porodice rekao je Srni da su se Кuzmić i Ilić vraćali sa svadbe iz Novog Grada.

Kuzmić je dovežen u Beograd.

On je zbog jakih bolova medicinskim putem uveden u komu, kako bi lakše podneo hitno prebacivanje u Beograd. Ono je obavljeno Helikopterskim servisom Republike Srpske, i to jer je Vlada Republike Srpske dala helikopter da se košarkaški reprezentativac naše zemlje prebaci na lečenje u prestonicu Srbije. U nju je i stigao oko 12.20 po srednjeevropsom vremenu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here