Foto: MN Press
Novak Simović

Nekoliko puta smo napominjali da ne želimo da komentarišemo suđenje, ali ovoga puta smo odlukama na štetu kluba jednostavno pribijeni uza zid, smatramo da je previše i moramo da reagujemo, poručili su danas iz FK Partizan.

“Posle nedosuđenog, očiglednog jedanaesterca na meču sa Napretkom iz Kruševca u 60. minutu, što je kasnije potvrdeno i analizama, juče je na Banovom brdu nastavljena krađa bodova Partizanu u režiji “ljudi u crnom”. Smatramo da Sudijska komisija na čelu sa gospodinom Dejanom Filipovićem napokon ima laku odluku pred sobom, a to je da delegira Novaka Simovića kao glavnog arbitra na predstojećem večitom derbiju, jer se posle utakmice Čukarickog i Partizana pokazao i dokazao svom prijatelju, komšiji i zemljaku iz Crvene zvezde da to zna i može da odradi na “pošten nacin”, navodi se u saopštenju crno-belih.

Posle jučerašnje utakmice nam je apsolutno jasno da se ne radi o sudijskim greškama na štetu našeg kluba, već o zloj nemeri koja direktno kroji poredak i stanje na tabeli Superlige Srbije.

“Bez obzira na svu štetu i nepravdu koja nam je naneta sa predumišljajem, Partizan će se do kraja prvenstva boriti samo na terenu – pošteno. Daćemo 101 posto svojih mogućnosti da osvojimo šampionsku titulu tamo gde se poštena borba i odvija – na zelenom pravougaoniku, pošto samo tako i znamo”, zaključuju iz Partizana.

1 COMMENT

  1. Au bre pa ovim Grobatima niko nije dobar kao prvo nisam navijac ni jednog naseg Kluba jel su svi strucni stabovi kao i sam FSS sve lopovi do lopova. Ali ovo nije bilo za crveni Karton pa pogledajte malo utakmice u EU ili GB gde su klubovi jaci dali se za ovako nesto dobija Crveni. Ovo sto se desilo pogledajte snimak sa ugla izdesna videcete da uopste nije bilo namernog kontakta jel mu je igrac dosao i trku gde je Partizanov igrac u povratku nogom u nazad udario Cukarickog igraca i pri tome izgubio ravnotezu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here