Youtube/RTS
Sanja Ilić

Kompozitor i osnivač grupe “Balkanika” Aleksandar Sanja Ilić preminuo je 7. marta u 73. godini. On je sahranjen u petak na Novom Groblju u Beogradu.

Mnoge je iznenadilo to što sahrani nije prisustvovala njegova supruga Tatjana Karajanov, koja se nakon toga oglasila i otkrila kako su njih dvoje već neko vreme bili razvedeni, te da joj je Sanjina porodica zabranila da se pojavi na sahrani. Na ovu temu progovorio i Ilićem sin, Andrej.

– Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto… Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu – napisala je između ostalog Tatjana na svom Instagram nalogu.

Tatjani nije bilo zabranjeno da dođe na sahranu.

– Oni su bili razvedeni, a sahrana je bila u najužem krugu porodice. Bilo nas je četvoro na sahrani. Nije joj bilo zabranjeno, nego ona nije u porodici. Što bi ona bila u krugu od četvoro ljudi kada nije niko i ništa, nema potrebe. Nema tu šta da se kaže, bivša žena – rekao je Andrej, a na pitanje da li je sa Tatjanom ostao u dobrim odnosima nakon što se razvela od njegovog oca, kaže:

“Nismo se čuli nakon što su oni završili. To je njihova stvar”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here