Opljačkan Noletov restoran na Novom Beogradu!

0

youtube.com/Jacob's Creek Wine
Odneto je oko 7.000 evra iz restorana "Novak"
 

Kako “Alo!” saznaje, lopov je u noći između 4. i 5. januara došao do restorana koji se nalazi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića kod “Kombank arene” i razvalio ventilacioni prozor u magacinu kroz koji je ušao u objekat. Potom je, ne prezajući da će ga neko uhvatiti, potražio kancelarije i provalio u jednu od njih pošto je bila zaključana.

Kako zvanično saznaju, u njoj je pronašao oko 7.000 evra, koje je stavio u džep. Pošto je objekat i spolja i unutra obezbeđen kamerama koje snimaju, provalnik je potom pronašao i sobu za video-nadzor, iz koje je odneo i risiver na kojem se čuvaju snimci. Nakon toga je napustio restoran i udaljio se u nepoznatom pravcu. Krađu su primetili radnici koji su ujutru prvi stigli na posao i o svemu odmah obavestili policiju i porodicu Đoković.

Patrola policije obezbedila je lice mesta, nakon čega su krim tehničari krenuli u potragu za bilo kakvim tragom koji bi ih odveo do lopova na čijoj se meti našao i naš teniski as. Kako saznajemo, predmet istrage biće svi zaposleni jer inspektori ne isključuju mogućnost da je neko od njih uputio provalnika gde da nađe pare koje su ostale u restoranu.

Novak Đoković se već jednom našao na meti lopova, i to u Monte Karlu. Njegov stan je obijen avgusta 2011. godine, dok je on bio na turniru u Sinsinatiju. Iako se policija tada nije oglašavala, mediji su spekulisali da lopovi, osim skupocenog nameštaja, nisu mogli da pronađu nikakve vrednosti. Naime, opšte je poznato da skupocenosti Đoković ne drži u stanu, jer veći deo godine ne boravi u njemu zbog stalnog učešća na turnirima.

Novak je od 1. januara na turniru u Abu Dabiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here