EPA-EFE
Premijer Mađarske Viktor Orban

Mađarski ministar Viktor Orban izjavio je danas da tražioci azila u Evropskoj uniji moraju da ostanu izvan nje dok se o tom pitanju ne donese odluka.

– Ako nismo dovoljno hrabri da kažemo da svi moraju da ostanu izvan granica dok se donosi odluka o njihovom slučaju, onda bez obzira na sve druge odluke, to neće funkcionisati – rekao je Orban govoreći na javnoj raspravi u Evropskom parlamentu.

– Ovo je crvena linija, ako ovo ne uradimo, sve ostalo će ostati nerešeno – dodao je Orban, prenosi mađarski MTI.

Ovoj raspravi su prisustvovali i bivši ministar Poljske Mateuš Moravjecki i Fabris Legeri, bivši predsednik Evropske agencije za graničnu i obalsku stražu (Frontex) i vođa francuske desničarske partije Nacionalno okupljanje.

1 COMMENT

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here