FK Beli orlovi
Džek Fulton

Efikasnost je najveća boljka Belih orlova iz Boniriga ove godine, pa se na sredini sezone uprava kluba bacila u potragu za pojačanjem u napadu. Izbor je pao na Džeka Fultona, centarfora koji se vratio u Australiju posle niza godina provedenih na školovanju u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Fulton je već potpisao ugovor sa Orlovima, a da li će biti u timu ove subote protiv Hils junajteda u Bonirigu zavisi od toga da li će međunarodni transfer sertifikat stići iz Amerike do početka utakmice. Fulton je rođen u Sidneju, a poslednje dve godine igrao je za Univerzitet Masačusets, gde je bio jedan od najboljih igrača tima u studentskoj NCAA ligi. Prethodno je branio boje Feder River Koledža iz Kalifornije.

Još jedno ohrabrenje za trenera Vejna O’Salivena je povratak u timu Marka Rodića posle odrađene suspenzije zbog kartona. Takođe, ponovo će u timu biti oporavljeni defanzivac Zonjić, dok će kapiten Rejmond Miler posle duge povrede po drugi put igrati za rezervni tim, a očekuje se da naredne nedelje bude u kombinaciji za najjaču postavu.

– Hils junajted je dobra ekipa, što potvrđuje i njihova pozicija na tabeli. Neće nam biti lako protiv lidera lige, ali sam siguran da imamo kvalitet da ih pobedimo i da konačno krenemo sa pozitivnim rezultatima u seriji. Znamo da je to jedini način da dođemo tamo gde želimo i gde nam je mesto, a to je sam vrh – poručio je trener Boniriga O’Saliven.

Utakmica protiv prvoplasiranog Hils junajteda počinje u subotu uveče u 6.30 u Bonirigu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here