youtube/Skupština Crne Gore
Zasedanje u Skupštini Crne Gore

Oštra polemika i grube reči između poslanika Demokratskog fronta Andrije Mandića i Demokratske partije socijalista Luiđa Škrelje, obeležila je deo zasedanja skupštine Crne Gore.

Nakon priče o Kongresu DPS-a koji je održan u subotu, poslanik Luiđ Škrelja rekao je da se, kada je u pitanju Kongres, nema šta reći.

„Čovek ostaje bez reči, a tako ste mi i vi izgledali“, rekao je Škrelja obraćajući se DF-ovim poslanicima, prenela je RTCG.„Ne pravite nekakve predstave. Niko nije demantovao Duška Kneževića“, kazao je u sredu Milan Knežević iz DF-a.

„Gospodine Kneževicu nemojte se plašiti, neću vam izreci opomenu, samo malo utišajte glas da se neko ne uplaši“, rekao je potpredsednik Skupštine Genci Nimanbegu.

„Ja da se plašim govorio bih albanski, a ne ruski, da bih vam se umilio“, kazao je na to Knežević.

Nakon kraće polemike, Andrija Mandić je Škrelji dobacio „…prebiću ti i tu drugu nogu“.„To vama na čast neka služi. Ja hramljem na nogu, ali ne u mozgu i duši, za razliku od vas, tu vi imate hendikep i to debeli, nemojte da mislite da možete sa tim da me uvredite, to nije moja želja“, rekao je Škrelja u polemici sa poslanicima DF-a.

„Ovo što je Andrija Mandić dobacio Škrelji prelazi svaku granicu“, kazao je poslanik Suad Numanović.

Nakon kratke pauze sednica je nastavljena, ali i polemika pa je Mandić zbog psovanja Škrelje dobio i drugu opomenu.

4 KOMENTARA

    • Nemanja nas su drugi prodavali, drugi su nam brisali identitet, od sada više toga nema. Sad smo svoji sa svojim identitetom. Čudno da se vi prodajete svakom za bilo koju cijenu.

  1. Dragi Nemanja! Pa, nisu se Crnogorci prodali, vec je Beograd sve prodao. Ako nisi upoznat, ili ne vjerujes, Dobro se informisi! Postojala je SRJ SCG, obe navodno nisu funkcionisale, vas iz Srbije je bas bilo briga za to nefunkcionisanje, a na kraju se desilo samo ono formalno.
    Ne mogu ovdje da ti kuckam, do iza kraja galaktike bi mi trebalo da ti sve navodim, i od milimetra do milimetra objasnjavam, a u stvari ne moze biti ociglednije, najjednostavnije za razumjeti.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime