MTEL
MTEL velika nagradna igra i MTEL foosball turnir na Srbijadi

Imamo uzbudljive vesti koje će vam ulepšati dan – predstavljamo vam MTEL veliku dodelu nagrada u okviru koje se dele fantastični darovi.

MTEL kao diamond sponzor manifestacije Srbijada 2023 koja se održava u Čikagu od 1. do 3. septembra poziva vas da posetite Srbijadu i da učestvujete u MTEL velikoj dodeli nagrada, kao i MTEL foosball turniru.

Koje nagrade vas čekaju? Samo zamislite ovo: 2 srećna dobitnika će osvojiti fenomenalnu Playstation 5 konzolu! Tu su i 10 godišnjih pretplata na MTEL TV uslugu za one koji vole neograničeno uživanje u omiljenom TV sadržaju. A to nije kraj, jer će 20 srećnika dobiti polugodišnju pretplatu na MTEL TV uslugu. U nastavku saznajte kako da osvojite jednu od ovih fenomenalnih nagrada.

Sve što je potrebno da biste učestvovali jeste da se prijavite klikom OVDE. Da, tako je jednostavno! Ne morate ispuniti složene uslove, rešavati komplikovane zadatke ili prolaziti kroz mnoštvo koraka. Vaša prijava je ključ koji može otključati vrata nagrada! Ali, vreme je od suštinskog značaja, zato ne gubite dragocene trenutke. Prijave će se zatvoriti 3. septembra u 8PM CDT, tako da ne čekajte poslednji trenutak da se prijavite i postanete deo MTEL velike dodele nagrada. Za MTEL veliku dodelu nagrada moći će da se prijave i svi posetioci manifestacije Srbijada koji se registruju putem tableta na MTEL štandu ili skeniranjem koda sa MTEL promo materijala. Nagradna igra važi za teritoriju Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.

Prijavite se danas i uđite u trku za fenomenalne nagrade koje je MTEL pripremio! Vaša sreća je na dohvat ruke – kliknite, prijavite se i osvojite!

Prijavu za veliku dodelu nagrada moći ćete da obavite i tokom manifestacije Srbijada koja se održava 2. i 3. septembra na imanju Serbian Brothers Help.

Pored uzbudljivih fudbalskih mečeva koje ćete pratiti na Srbijadi, imaćete priliku da pokažete svoje majstorstvo u stonom fudbalu u okviru MTEL foosball turnira. Povežite se sa drugim ljubiteljima fudbala, upustite se u takmičarski duh i uživajte u ovom dinamičnom takmičenju. Očekuju vas dva dana uzbuđenja, sportske strasti i sjajne nagrade!

Svi zainteresovani posetioci moći će da se prijave za učešće na turniru na licu mesta na MTEL štandu ili putem linka – brzo i jednostavno. Takmičenje će biti žestoko, a vaša veština i sportski duh će biti ključni za pobedu!

Najbolji tim osvojiće Winner’s Cup pehar. Ali to nije sve! Svi učesnici u MTEL foosball turniru, automatski će biti uključeni u veliku dodelu nagrada!

Pratite najnovije informacije o tačnom datumu i mestu održavanja turnira putem zvanične MTEL stranice i društvenih mreža (Instagram: @mtel.global i Facebook: @mtelglobal) ili se raspitajte na MTEL štandu tokom same manifestacije.

Posetite Srbijadu i MTEL štand, igrajte stoni fudbal i osvojite vredne nagrade. Posetioci štanda će moći da testiraju MTEL TV uslugu, da saznaju sve informacije o nagradnoj igri i turniru i da dobiju mali poklon od MTEL kompanije. Očekujte puno uzbuđenja i radosti!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here