Pixabay
Ilustracija

Mami iz Sidneja, koja će otplatiti hipoteku za kuću i pobrinuti se da njena deca odrastaju bezbedna, nema sreći kraja kada je saznala da je osvojila dva miliona dolara na lutriji.

Žena iz Lepingtona je osvojila premiju, nakon što je proverila loto tiket, koji je bio zakačen na vratima frižidera i to za Subotnji loto, divizija 15, koji je izvučen još 24. juna.

Mama je rekla da će osvojenim novcem otplatiti kuću, kako bi se usredsredila na svoju decu i da im obezbedi sve što je potrebno.

– Samo želim da naša deca odrastaju bezbedna i srećna, i ovo samo daje tu perspektivu. Za nas je mogućnost da otplatimo hipoteku ogromna stvar. Prosto ne mogu da zamislim da ćemo samo otplatiti hipoteku. Trebalo bi nam inače, mnogo vremena. Biće to veliko olakšanje – rekla je ona za Loto.

Majka je ispričala da je krenula u prodavnicu i da je pomislila da je bolje da proveri tiket, jer je već prošlo dosta vremena od izvlačenja.

– Kada su ga skenirali, samo su mi rekli da moram da nazovem Loto što je pre moguće. Nisam prestajala da se znojim. Samo sam išla po kući i razmišljala, šta da radim, šta da radim – ispričala je žena.

Vlasnici Novinske agencije u Lepingtonu su rekli da su oduševljeni da je premiju izvukao njihov kupac.

– U protekle dve godine prodali smo pet nagrada prve divizije ili velikih džekpota. Nadamo se da će se ovaj trend nastaviti za sve naše verne kupce – rekli su zadovoljni vlasnici.

Dobitni brojevi u subotnjem izvlačenju lota 4375, od 24. juna, bili su: 4, 30, 21, 37, 29 i 8, dok su dodatni brojevi bili 45 i 38.

Inače, bilo je 15 pobedničkih prijava u diviziji jedan, šest iz Kvinslenda i Novog Južnog Velsa, dve iz Viktorije i jedna iz Zapadne Australije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here