Jedna od najvećih misterija u svetu sporta trenutno jeste stanje legendarnog vozača Formule 1, Mihaela Šumahera koji se nigde ne pojavljuje godinama posle nesreće na skijanju. 

Porodica slavnog Nemca odlučila je da sve informacije o njemu drži daleko od očiju javnosti, a njihove kuće u Švajcarskoj i Majorci pretvorene su u pravu modernu bolnicu, gde Šumaher ima negu od 24 sata svakog dana.

Novu informaciju o Šumaheru dala Elizabeta Gregorači, italijanska manekenka i TV lice, koja je najpoznatija po tome što je bivša žena Flavija Brijatorea, italijanskog biznismena i bivšeg šefa Renoa u Formuli 1.

Ona je trenutno u VIP Velikom bratu u Italiji, gde se dotakla i teme Šumahera. Nije isključeno da je iz krugova svog bivšeg supruga dobila određene informacije o stanju legendarnog vozača Formule 1, koji je od nesreće u francuskim Alpima u decembru 2013. godine faktički u vegetativnom stanju posle teških posledica od udarca glavom o stenu posle pada tokom skijanja.

– On ne može da priča, komunicira očima. Samo tri osobe mogu da ga posete i ja znam ko su one – rekla je Gregorači, koja je rekla i da se Šumaher trenutno nalazi na Majorci.

– Njegova žena je od kuće napravila bolnicu – poručila je Gregorači.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here